RUILEN EN RETOURNEREN

Jammer dat het item toch niet helemaal naar wens is. Indien je een product bij ons hebt aangeschaft maar deze toch wilt ruilen of retourneren gelden hiervoor een aantal regels. Deze hebben we hieronder voor je beschreven. Houd je Track & Trace / Ordernummer en Postcode bij de hand, zodat je eenvoudig kunt ruilen of retourneren.

Zorg ervoor dat je pakketje voldoende gefrankeerd is. Terugsturen is op eigen risico en we raden aan het pakketje goed te verpakken en traceerbaar en/of aangetekend te verzenden. De kosten voor het ruilen of retourneren zijn voor  jouw eigen rekening. Alleen in uitzonderlijke gevallen (bijvoorbeeld bij een beschadiging) vergoeden wij de retourkosten. Indien je denkt hiervoor in aanmerking te komen stuur ons dan een e-mail naar store@casalekids.com en vraag een retourlabel aan.

Ruilen

Indien je jouw aankoop wilt ruilen dient deze ongebruikt en in nieuwstaat te zijn. Voeg het retourformulier toe en geef aan voor welk product je jouw aankoop wilt ruilen. Na ontvangst zullen we het nieuwe door jou gekozen product naar je versturen. Indien jouw nieuw gekozen product duurder is dan je eerste inkoop moet er bijbetaald worden en brengen we je hiervan op de hoogte per mail. We versturen het nieuw gekozen product dan zodra de betaling is voldaan.

Retourneren

Indien je jouw aankoop wilt retourneren dient deze ongebruikt en in nieuwstaat te zijn. Voeg het retourformulier toe en verstuur het pakketje binnen 30 dagen. We waarderen het enorm als je duidelijk beschrijft wat de reden van retour is zodat wij met deze feedback eventueel onze producten kunnen verbeteren. Zodra wij jouw retour in goede orde hebben ontvangen storten wij het aankoop bedrag retour (exclusief verzendkosten).